#linkinbio

Neem een kijkje in de stal en zie wat er speelt in de Nederlandse Varkenshouderij

“Light” producten, vleesvervangers en de Nutri-score: sterk bewerkte producten met hoge risico’s

Kritiek op het EAT-Lancet-rapport: te weinig erkenning voor dierlijke voeding!

1000 wetenschappers pleiten voor evenwichtige discussie rondom voeding, duurzaamheid en gezondheid in plaats van een continue anti-veeteelt-toon

Eenzijdige, negatieve berichtgeving veehouderij is gevaarlijk!

Vermenging van wetenschap, ideologie, industrie en beleid is gevaarlijk

‘Stop met halve verhalen over vega en vlees’

Melkveehouder Tom helpt mee aan de verduurzaming van de landbouw

“Vlees past in een bewust voedingspatroon”

1000 onderzoekers maken gehakt van vleesdebat: Vlees is belangrijk voor onze gezondheid

Nederland Vleesland opnieuw partner aankomend seizoen ‘Wie de boer niet kent’

FAO: overheden moet dierlijke producten beter waarderen in voedings- en gezondheidsadviezen

Stop het goochelen met cijfers voor een vleestaks

Het meest duurzame veevoer van de wereld komt uit Nederland

Verlagen voedselverspilling blijft belangrijk

Neem de gezondheidskosten van vlees eten met een korreltje zout

Leer duurzamer dan plastic alternatieven

Duurzaam omgaan met water

Vlees: een belangrijke bron van essentiële voedingsstoffen

Hoe (on)gezond is rood vlees?

Dierlijke producten

Neil Mann: “Dierlijke producten horen bij de mens”

Laatste nieuws

Europese Commissie verbiedt gebruik van rookaroma’s in levensmiddelen

26-04-2024

Nederlandse consument heeft liever dierlijke eiwitten

16-04-2024

Kloof wordt almaar groter: Nederlandse bevolking deelt Haagse voedselvisie niet

19-03-2024

De omgekeerde norm van de Partij voor de Dieren teruggedraaid

05-03-2024

Landbouw levert grootste bijdrage aan Nederlandse export

01-03-2024

Vleessector roept kamer op: behandel veehouders menswaardig

28-02-2024