Smaak
Verschil in smaken
Cees van den Berg

Verschil in smaken

94% van de Nederlanders eet vlees. Er zijn dan ook honderden recepten voor vleesgerechten. Gerechten met suddervlees, een snel filetlapje of spareribs uit de oven? Iedereen heeft een andere smaak, zijn eigen recept en bereidingswijze. Dat maakt vlees ook zo’n lekker en afwisselend product. De keuze in verschillende soorten vlees is daarom ook zo ontzettend groot. Kijk maar eens wat voor een verschillende soorten en stukken vlees er bij de slager en supermarkt in de koeling liggen.

Varkens-, kalfs- of rundvlees is nog maar het begin van de keuze. De vleesketen werkt continu aan nieuwe producten en concepten die passen bij de consumententrends. Door de oneindige combinaties van kruiden en regionale en culturele verschillen in bereiding heeft iedereen namelijk een eigen favoriet. Smaken verschillen, dat maakt het persoonlijk en interessant.

Meer weten over verschil in smaken?

Kijk dan op

Lees ook over...

Verhey Vlees Excellent

Stan Mennen

Vertelt je graag meer over:
  • Bereikbaar en betaalbaar
Lees het verhaal van Stan Mennen

Nederland Vleesland

Vertelt je graag meer over:
  • Voedingswaarde
Lees het verhaal van Nederland Vleesland
Vion

Derk Oorburg

Vertelt je graag meer over:
  • Voedselveiligheid
Lees het verhaal van Derk Oorburg
Veetransporteur

Gerwin van Beek

Vertelt je graag meer over:
  • Omgang met dieren
Lees het verhaal van Gerwin van Beek
Kalverhouder

Kees van Herk

Vertelt je graag meer over:
  • Innovatie
Lees het verhaal van Kees van Herk
Darling Ingredients

Carine van Vuure

Vertelt je graag meer over:
  • Vierkantsverwaarding
Lees het verhaal van Carine van Vuure
Melkveehouder

Walter Bruijnes

Vertelt je graag meer over:
  • Water
Lees het verhaal van Walter Bruijnes
Varkenshouder

Robert van Duijnhoven

Vertelt je graag meer over:
  • Footprint
Lees het verhaal van Robert van Duijnhoven
Duynie Group

Derk van Manen

Vertelt je graag meer over:
  • Ontbossing voorkomen
Lees het verhaal van Derk van Manen