Cees van den Berg
Vertelt je graag meer over:- Verschil in smaken
De Nederlandse consument heeft veel te kiezen. Keuze in soorten vlees, verschillende keurmerken en spannende concepten. Het is belangrijk om het voor iedereen bereikbaar te houden. Daardoor is er veel variatie, van voordelig tot duur, van traditioneel tot nieuw en bijzonder. Alles wat de Nederlandse consument wil is ruim verkrijgbaar. Om een goede inschatting te maken wordt er goed gekeken naar de wensen van de consument en de wensen van de retail.
De supermarkt is een belangrijk verkoopkanaal voor vlees en vleesproducten. Daarnaast is er vraag naar goede (ambachtelijke) slagers service met aandacht en maatwerk. Ook groeit de behoefte aan duurzaam en lokaal vlees, vooral onder de jongere generaties, en is kwaliteit in smaakbeleving en hygiëne van groot belang. Eerlijke producten met een goed en duidelijk verhaal doen het goed en keurmerken zijn in trek. Wist je dat zo goed als 100% van het Nederlandse varkensvlees minimaal 1 ster Beter Leven heeft?
Kijk dan op