Smaak
Bereikbaar en betaalbaar
Stan Mennen

Bereikbaar: betaalbaar, goed vlees

De Nederlandse consument heeft veel te kiezen. Keuze in soorten vlees, verschillende keurmerken en spannende concepten. Het is belangrijk om het voor iedereen bereikbaar te houden. Daardoor is er veel variatie, van voordelig tot duur, van traditioneel tot nieuw en bijzonder. Alles wat de Nederlandse consument wil is ruim verkrijgbaar. Om een goede inschatting te maken wordt er goed gekeken naar de wensen van de consument en de wensen van de retail.

De supermarkt is een belangrijk verkoopkanaal voor vlees en vleesproducten. Daarnaast is er vraag naar goede (ambachtelijke) slagers service met aandacht en maatwerk. Ook groeit de behoefte aan duurzaam en lokaal vlees, vooral onder de jongere generaties, en is kwaliteit in smaakbeleving en hygiëne van groot belang. Eerlijke producten met een goed en duidelijk verhaal doen het goed en keurmerken zijn in trek. Wist je dat zo goed als 100% van het Nederlandse varkensvlees minimaal 1 ster Beter Leven heeft?

Lees ook over...

Slager

Cees van den Berg

Vertelt je graag meer over:
  • Verschil in smaken
Lees het verhaal van Cees van den Berg

Nederland Vleesland

Vertelt je graag meer over:
  • Voedingswaarde
Lees het verhaal van Nederland Vleesland
Vion

Derk Oorburg

Vertelt je graag meer over:
  • Voedselveiligheid
Lees het verhaal van Derk Oorburg
Veetransporteur

Gerwin van Beek

Vertelt je graag meer over:
  • Omgang met dieren
Lees het verhaal van Gerwin van Beek
Kalverhouder

Kees van Herk

Vertelt je graag meer over:
  • Innovatie
Lees het verhaal van Kees van Herk
Darling Ingredients

Carine van Vuure

Vertelt je graag meer over:
  • Vierkantsverwaarding
Lees het verhaal van Carine van Vuure
Melkveehouder

Walter Bruijnes

Vertelt je graag meer over:
  • Water
Lees het verhaal van Walter Bruijnes
Varkenshouder

Robert van Duijnhoven

Vertelt je graag meer over:
  • Footprint
Lees het verhaal van Robert van Duijnhoven
Duynie Group

Derk van Manen

Vertelt je graag meer over:
  • Ontbossing voorkomen
Lees het verhaal van Derk van Manen