Ik houd van gezelligheid aan tafel en eet daarom graag samen, lekker en uitgebreid. Het eten zelf hoeft niet bijzonder zijn, zolang het maar met liefde is gekozen en gekookt. Een lekker stukje vlees maakt het extra lekker.
Ik houd van gezelligheid aan tafel en eet daarom graag samen, lekker en uitgebreid. Het eten zelf hoeft niet bijzonder zijn, zolang het maar met liefde is gekozen en gekookt. Een lekker stukje vlees maakt het extra lekker.
Ik ben geminderd met het eten van vlees. Als ik vlees eet is dit liefst biologisch. Dit doe ik vanwege mijn maatschappelijke betrokkenheid en mijn zorgen over de impact die ik als consument heb op duurzaamheid, dierenwelzijn en het klimaat.
Je moet nou eenmaal eten. Vlees hoeft niet persé, maar vind ik wel lekker. Ik wil vooral kiezen waar en wanneer ik eet. Daarom kies ik graag voor gemak, zo kan ik elke kant op.
‘Je bent wat je eet’. Uit nieuwsgierigheid probeer ik vaak populaire trendy recepten en deel ik die graag met mijn sociale netwerk. Ik eet het liefst biologisch vlees en zo duurzaam mogelijk.
Ik wil zeker weten dat wat ik koop het beste is. Voor die kwaliteit heb ik graag wat over. Daarom koop ik liever bekende merken met kwaliteitslabels. Vlees koop ik graag van de ambachtelijke slager.
Er is zoveel te ontdekken! Nieuwe kooktechnieken, buitenlandse recepten, vreemde ingrediënten, kom maar op. Vlees eet ik graag, liefst anders dan anders. Nieuwe soorten, of andere bereidingen. Eten is een avontuur.
Ik zet het liefst gekookte aardappelen en groente op tafel om samen met de familie te eten. Een voordelig stukje vlees hoort daarbij. Al te duur en te gek moet het niet worden. Zo heb ik het van huis uit meegekregen.
Eten voedt mij en houdt me gezond. Ik eet alleen nieuwe gerechten als ik zeker weet dat ´t goed is. Ik let erop dat ik de juiste hoeveelheid eiwitten en mineralen binnenkrijg en kies graag voor magere producten. Vlees kies ik bewust omdat ik weet dat ik het nodig heb.